Är det varing?

Hejsan Marie! Jag har bott en tid i värmens land och har nu återvänt till sverige.Det är så att jag råka ut för en Tråkig sak när jag var på semester där för ca 2 år sedan,jag fick en förvarning i min dröm med vilket jag inte tog allvarligt.Jag brukar se genom mina drömmar saker som sker.Men till saken,varje gång jag åker dit händer det något eller så går det mesta fel,vilket som har nu fått mig att undra.Jag har planer på att förmodligen flytta tillbaka.Är det någon från andra sidan som säger mig nu räcker det eller vad är det?kan det vara så att min mor som är avliden som vill säga mig att vänta med allt? Nu skall jag dit för 1 månad och är lite orolig vad händer nu tro…Sedan skulle jag vilja veta om maud har det bra,tog hon farväl i min dröm?Den kändes så verklig.Jag har en vit ängel som jag ser som maud varje dag,för hon var som en ängel :)Tacksam för ett svar.Kramar

Hej Pia! Denna fråga är besvarad ifall du kikar i frågespalten efter din första insända fråga. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *