Är detta någon kändis eller ökänd må det än må vara?

Tja! Jag är 34 bast och inte direkt brytt mig om det okända, men en dag på jobbet så pratade vi om anden i glaset och då slog det mig att när jag var 15-16år så pratade jag och några kompisar med anden i glaset. Vi fick kontakt med en riktig sur en, antar jag, som inte var snäll alls! På en fråga vad han ville göra med oss, så var det "Marmelad". Gissa om jag var rädd när jag gick och lade mig den kvällen. Anden eller vad nu det är för något presenterade sig som Rolf Björk. Jag är inte säker på stavningen. Det är nu nästan 20 år sen jag gjorde detta och har förträngt det mesta men jag undrar han fanns i verkliga livet och om han var en pajas när han levde eller om han verkligen en ond människa. Kanske har jag bara inbillat mig det hela. Ser fram mot svar om denna mystiska Rolf Björk. Mvh Henk

Hej Henk! Det jag fått sagt är föjande: När ni höll på med anden i glaset så öppnade ni en portal till den svär som andar som inte har varit och vänt till andra sidan och dit drar sig även andra negativa väsen som tar energi från dessa förvirrade andar och även försöker hålla dem kvar där så de inte kommer till andra sidan. Den ande som kallade sig vid namn var en ande som dött genom alkoholmissbruk och därför inte ansåg sig värdig att få komma till andra sidan och han ansåg sig vara ateist. Han var mycket aggressiv,bitter och förrvirrad och irriterad över att bli "framdragen" via anden i glaset. Jag får sagt att han i 45 år ålder på 60 talet dog pga sitt missbruk och var mer eller mindre hemlös. Hursomhelst så är han nu förd av Ljusänglar till andra sidan och har varit där sedan ett tag. Vad jag förstår bodde han i stockholmstrakten och hade ingen kontakt med varken familj eller släkt utan blev utstött. Alkohol samt köld tog hans liv.Jag är inte säker på namnet då jag får Roffe Björklund? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *