Är dom hos mig ibland?

hej EeWee jag har förlorat båda mina föräldrar under 2001.Pappa i mars och mamma i november.Jag saknar dom oerhört mycket…Ibland tror jag mig känna dofter som påminner om dom,är dom hos mig då eller inbillar jag mig bara?,kanske för jag saknar dom så..? Tack snälla du…

Hej Kate! Jag förstår att din saknad är enorm efter dina föräldrar men du är ändå inte ensam. Dels har du dina guider som bara vill dig väl som finns vid din sida bla en kvinna som kallar sig "Solana" träder fram frivilligt och är egentligen din tredje guide. Hon finns där för att ge energi och styrka när vardagen känns stressig eller övermäktig med vardagliga bestyr. Hon är också den som hjälper dig att ta tag i "ansvarsfulla siutationer". Tyvärr framträder inte dina föräldrar och jag har svårt att länka till dem på andra sidan.(Har förklarat i intervjun på startsidan varför det kan bli så ibland) Jag får ändå sagt att du inte inbillar dig utan att de tillsammans brukar besöka dig och att du brukar känna deras närvaro. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *