Är han borta?

Hej! I Mars så skickade jag dig en fråga "Har han kommit tillbaka?". för en månadsedan hade vi yterligare ett medium här,o hon fick han gå över till andra sidan. Min stora dotter har börjat sova bättre på nätterna nu o det käns mycket lugnare,men ibland så känner jag lite olustigt o lite närvaro,men det kan ju vara lite spår kvar eller? eller är det något/någon annan som trädit fram? Eller har han lurat oss ytterligare en gång? Skilnad har det blivigt, men det var ju lungt ett tag efteråt sist också. Hur lång tid kan det ta innan spåren från han förvinner om du förstår min fråga? har förstått att det kan finnas kvar i huset en vis tid efter man har fått bort andar. Mvh.Magnus

Hej Magnus! Jag känner inte närvaron av just mannen i sig men jag känner att hans energispår finns kvar. Det är viktigt att det mediumet som hjälpte er verkligen får bort ALLA spår efter denna man så dessa inte ligger och gror och blir ett problem i sig. Jag vet inte hur detta medium bar sig åt för att rena men det gäller att rena ALLT och med ALLT menar jag varenda atom,pronton,neutron,all slag matriea,all slags element dvs allt av eld,trä,metall,vatten,luft,jord och det eteriska. "Från vägg tillvägg,från golv till tak från hörn till hörn" ALLT. Allt som denna ande någonsin kan fästa sig vid eller hålla spår kvar. Jag vet inte om detta medumet ni hade hjälpa av har den kunskapen att göra en grundligt rening och har kunskap vad "allt" står för. Har man gjort en grundlig rening av ALLT så ska det inte finnas spår kvar. Dvs alla vägar är stängda för att anden kan komma tillbaka och störa.Det finns inget att fästa sig vid eller länka sig till. Prata med detta medium igen och fråga vad reningen bestod av. Du kan återge det jag sagt för att se om det hjälper denne att veta vad som bör göras. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *