Är han död?

Hej. Det här är kanske en lite konstig fråga men jag känner att jag väldigt gärna skulle vilja ha svar på den. Kanske är detta fel typ av fråga för det här forumet men det kan vara värt ett försök. För ca sex år sedan träffade jag en kille på nätet. Vi blev väldigt förälskade. Hur konstigt det än kan låta har vi aldrig träffats i verkliga livet eftersom han inte ville detta. Det fick mig att må dåligt men eftersom kärleken är komplicerad och vi båda var unga (i tonåren) kunde jag ändå inte släppa honom. Han hade haft en jobbig uppväxt, bland annat med övergrepp och svek från föräldrarnas sida. Detta gjorde att han både testade droger och hotade med/försökte att ta sitt liv vid flera tillfällen. I det stora hela var han en för sig själv ganska deskruktiv person men gav mig ändå mycket kärlek. Han var på många sätt min bästa vän, trots att han vägrade träffa mig. Olika omständigheter gjorde att han flyttade utomlands, om man ska tro på vad han uppgav för mig. Det hela var mycket jobbigt för oss båda. Vi fortsatte ha kontakt även efter hans flytt och han var fortfarande självmordsbenägen och mådde dåligt. Sist jag hade kontakt med honom verkade han må lite bättre. Det är ungefär tre år sedan nu. Frågan jag har grubblat på enda sedan dess är om han lever eller inte. Jag vill inte ta kontakt med hans familj, dels med risk gör att han är död och en fråga skulle riva upp deras sår och dels med risk för att han lever och min fråga kan skapa problem för honom. Min fråga är alltså: Lever den här killen eller är han död? Helst skulle jag vilja att du, om du kan besvara frågan, svarar privat till mig eftersom det hela är känsligt för mig. Jag förstår om detta inte är en fråga du vill/ kan besvara. Tack på förhand

Hej Elina! Du har rätt i att detta är en annorlunda fråga och inte helt enkel att besvara. Dels för att det gäller en person som inte hör till din familj och då finns det vissa universiella regler som jag måste följa som har med en individs fria vilja att göra. Jag kan inte "gräva" eller söka information om och i en persons aura utan samtycke från den enskilde det gäller. Jag kan bara därför svara rent "allmänt" utan att gå in djupare, på olika detaljer. Jag kan faktiskt inte hitta några spår av honom(läser av hans signatur ur din aura) någonstans i andevärlden. Det enda jag får som ett kort svar är:"Han är omhändertagen".Men vad det står för och vad det innebär det kan jag inte svara på.Men han verkar synnerligen levande. Det vore nog ändå en ide att försiktigt och respektfullt, ringa hans familj och söka kontakt den vägen. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *