Är han rätt?

Jag är desperat, måste ha svar innan jag blir galen,har dejtat (eller vad man ska säga) en kille sen i våras, det har kännts som han velat mera..igår så erkännde jag att jag är kär i honom och massa sånt, jag kännde mej så säker…han sa att han inte vet vad han känner…men jag vet han har känslor, det känns så uppenbart!är han rädd?behöver han tid? jag älskar honom juh

Hej Cattis! Det är ibland bitterljuvt detta med kärleken. Ibland vill vi mer än vad den andra är redo för. Jag kan uppfatta att killen du är så galet kär i har känslor för dig men samtidigt månar om sin sk "frihet". Och hur jobbigt det än är att höra så verkar det vara så att han behöver mera tid på sig och tvekar pga sitt behov av frihet och vara obunden. Försök att ge honom lite andrum,tid att vara själv. Och det är inte det lättaste om man är kär och älskar ngn och vill vara med den personen dygnet runt. Ge honom möjlighet att själv få utrycka sina känslor för dig utan att du känner att du vill "dra det ur honom". Då kan det fungera. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *