Är Hon Kvar?

Hej! Jag har en fråga om ett spöke som vi haft tidigare, både jag och mina syskon har känt av det, att det finns något här. Jaja iallafall, min systers pojkvän skulle sova över här. Han berättade senare nästa dag att han hadde sett en kvinna stå vid dörröppningen, tydligen hadde den kvinnan bott längre upp i vår backe, då hennes man dog och senare hadde hon dött. Men vi syskon pratade ihop oss och vi bestämde att vi inte ville ha kvar henne. Så joakim ( killen) och vi syskon pratade med henne och hon sa att hon skulle försvinna. Men jag vill vara extra säker om hon gjort det. Så min fråga är: kan du se om hon fortfarande är kvar? och om vi har fler spöken än henne?

Hej! Hon verkar ha gått över men kan komma tillbaka då och då men det känner ni isf. Ni har era guider hos er men jag kan inte se att något stör er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *