Är jag ensam?

Hej! Det är så här att jag ibland kan känna mig iaktagen hemma i min lägenhet och jag känner av kalla vindar som stryker sig längs sidan på mig. Jag undrar om det är så att jag har någon som besöker mig i mitt hem? Och om det är någon som jag kände?

Hej Angeliqa! Det du beskriver är typiskt för närvaro av en ande.Men detta med "kalla vindar" låter mer som en ande som inte varit och vänt. Visst kan andar som besöker en från andra sidan upplevas som en viss ljummen/kall vind men de förmedlar även en känsla av tryggehet,kärlek,tröst eller positiva känslor. Vad förmedlar din närvaro?Visar hon sig?Blir det fenomen tex med lamor ,radio,tv osv när du känner av henne? Jag får ingen info eller länk till den som du beskriver ska finnas kring dig men min guide påtalar att det är en ung kvinna som anser sig vara din vän alternativ att ni varit vänner. Hon kallar sig Clara.Är det någon du känner igen? Jag kan tyvärr inte vara tydligare då jag inte kan länka till henne då hon inte är intresserad av kommunication med mig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *