är jag för ung?

hej jag är en tjej på 13 år som vill ta kontakt med min skyddsängel men jag jag undrar om jag är för ung för att ta kontakt med henne/honom? när är man gammal nog att börja ta kontakt? tacksam för svar!:)

Hej! Det har inte något med åldern att göra, det har med mognad att göra. Själv anser jag att det inte finns en åldersgräns för att få kontakt med sin guide, det är bara viljan som kan fattas.Det somjag rekommenderar till alla – det som är lättast- är: när du går och lägger dig be din guide visa sig för dig i dina drömmar. Detta för att du inte ska bli rädd och för att drömmar är en dörr som öppnas medialt. Be din guide säga sitt namn. Som jag säger till alla andra säger jag till dig- bli inte ledsen eller upprörd om du inte kommer ihåg någonting när du vaknar. Din guide kanske inte anser att tiden är inne för kontakt men ge inte upp, fråga på du för du kommer att få svar när du minst anar det! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *