Är jag öppen för ande världen?

Jag undrar i fall jag är öppen för ande världen? Jag har gjort en sak som jag ångrar. Jag gjorde anden i glaset hemma hos min kompis och det funkade inte men jag kände ändå mig illa till mods för jag vet vad som kan hända! Tack för all BRA svar jag fått! =)

Hej! Jag kan uppfatta att du har en stor nyfikenhet för det paranomala och oculta och en viss önskan att få kontakt med andar men samtidigt är du lite rädd och "vill inte". Du är inte lika öppen som vissa andra,men en sådan sak som att hålla på med anden i glaset kan lätt ändra på den saken dvs att du "plötsligt blir medveten om spöken" och börjar känna dig iaktagen och illa till mods. Du hade "tur" att det inte fungerade den gången. Eftersom de runt dig som vill skydda dig uppfattade att du "kände att du gjorde något du egentligen inte borde göra" så är ingen skada skedd,denna gång. Du har goda andar runt dig som vill skydda dig,även om du inte kan se dem eller känna av deras närvaro. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *