Är jag synsk?

Hej. Jag har en rätt märklig förmåga, tror inte att det handlar om sammanträffanden då det har hänt många gånger. Det är så att jag tror att jag kan förutspå när jag ska träffa människor, på stan till exempel. Brukar alltid vara med kompisar där så då kan jag få en speciell känsla i kroppen och säga "Tänk om Viktor skulle komma nu", och ett tag senare möter vi honom, utan att ens veta att han skulle vara på stan. Detta är bara ett exempel, det har hänt ett tiotal gånger med flera olika personer. Mina kompisar säger det också, att det är lite läskigt att jag ofta vet vem vi kommer möta. (för det händer alltid när jag säger det) Men iförrgår var det lite extra läskigt. Jag var själv, så hade jag helt plötsligt fått upp tanken på en gammal lärare jag inte har sett eller ens ägnat en tanke på på 5 år. Detta var på ett speciellt ställe. Dagen efter tänker jag också på henne mycket just där och jag möter inte henne, men en annan lärare som också var hjälplärare under samma tid på just det stället, de pensionerades samma år och liknade varann rätt mycket. Kanske inte var så konstigt att jag inte visste exakt vem jag skulle möta då jag nästan glömt bort dem båda… Min fråga är – är jag synsk på något sätt eller är alla dessa händelser bara sammanträffanden?

Hej! Alla är synska mer eller mindre och du har gåvan att se in i framtiden. Detta kan du utveckla om du vill när du har lite mer tid och om du vill men ta tid på dig att utvecklas som du gör nu. Behöver du hjälp skriv till min mail och jag ska försöka hjälpa dig! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *