är mannen tillbaka?

Hej, jag vände mig till Er tidigare för att få hjälp med oroligheter i mitt sovrum! Det har varit lugnt sedan augusti, efter att jag lugnt och sakligt förklarat för honom att han ska gå emot ljuset, där hans nära och kära väntar på honom! Men i för några dagar sedan så började min data flimmara till, och det såg ut som någon, nästanb nyfiket fingrar på skärmen. Och ibland flyttar sig muspekaren fastän musen ligger precis still. Och då menar jag att muspekaren flyttar runt sig över hela skärmen. Vilket inte hänt tidigare, och bara händer hemma. Nu hör jag också hur det låter i köket och vardagsrummet. Som om någon leker med micron och hemmabiosystemet. Är det mannen som inte gått till ljuset? jag har också märkt saker på andra platser, kan drömma om en plats. Och sedan få veta att det jag drömt hänt där tidigare. riktigt olustigt, jag vill inte detta! En väns fru, sa att jag var som en magnet! Kan det stämma?

Hej! Din väns fru har rätt du är en magnet som drar till sig andar. Den du har i ditt hem är inte mannen. Detta är en yngre man som är så totalt fascinerad av tekniska saker och skulle med lätthet plocka ner micron i atomer om han kunde! säg till honom att du inte vill att han fingrar på dina saker och att han kan göra det bättre på andra sidan där de har samma teknik. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *