Är min mamma hos mig?

Hej tack för svaret… Har en fråga om ni kan se om jag får vara tillsammans med mitt barn i framtiden?? och hur det går för mig? hoppas ni kan ge mig svar!!! mvh jenny

Hej Jenny! Jag känner att du är väldigt "skör" och behöver tid för dig själv att läka både psykiskt och fysiskt(och då inte pga din mors bortgång).På ngt sätt har du sjunkit i ditt eget värde och blivit trampad på.Du behöver hitta din inre styrka,livsgnistan,orken och kämparandan.Ditt barn finns med dig i dina tankar hela tiden och när du hittar din inre styrka igen och vågar ståupp för den du är så kommer människor se dig i ett nytt ljus och saker kommer att bli bättre för dig,även mellan dig och ditt barn.Mera flyt. Det känns som du har en tuff period framför dig men om du verkligen försöker ta dig igenom denna period så kommer du ta dig ur den med mycket bättre självkänsla.Och det du verkligen kämpar för kommer bli som du önskar.Det är det bästa svaret jag kan ge dig i nuläget. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *