Är min mormor återfödd i min syster?

Det finns en sak som jag och min familj länge har "skojat" om… att min syster skulle vara "återfödd" min mormor dog nämligen två år före hennes födsel. Det finns många likheter mellan dom, håret, kroppsformen, intressen m.m. När jag kollat runt lite på sidan läser jag om återfödelser, kan detta vara en typisk sådan? Kan du se om de är så, att hon tidigare har levt som min mormor?

Hej Bea! Jag kan uppfatta likheten i signaturen på din mormor och din syster i och med att de är släkt men jag kan inte uppfatta att din syster är samma ande som din mormor eller att din mormor är återfödd i din syster. Men din syster kan influeras och påverkas av din mormors närvaro kring henne. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *