Är mormor o mamma tillsammans?

Hej! Min mamma gick bort den1/1, och jag var med henne när hon somnade in. Fick en stark känsla på nyårsnatten när jag sov hos henne att mormor väntade på henne. Stämmer det? Känner ofta lukten av henne, kan det vara hon som är med mig? Inbillar jag mig saker, eller ligger det ngn sanning i mina känningar?

Hej Linda! Nej du inbillar dig inte. Din mamma var din mormors flicka dvs"mammas flicka" och de två möttes tillsammans med djur(ladugårsdjur…?)och Heliga Ljusänglar som följde dem hela vägen. Allt gick väldigt lungt och stilla till och väldigt fridfullt. Du kommer känna av dem båda då de älskar dig och vet att du kan uppfatta deras små kännetecken och signaler. Dina sinnen för lukt är väldigt starka även lukter från andevärlden och det är på detta sätt du kommer känna närvaro.Av deras lukter. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.