Är örnen mitt kraftdjur?

hej EeWee!! Först vill jag berätta om en dröm jag hade gärom natten. Jag drömde att jag och min jobbarkompis va på väg hem i hennes bil. Helt plötsligt dyker en jättestor kungsörn upp på himmlen, och jag bli helt galen och börjar ta kort med min mobilkamera. Bilderna blir jättesnygga och i HD upplösning trots att jag bara har en 2 mp 😉 sen kommer en hel flock, och dom cirklar runt bilen samtidigt som jag tar kort. Sen försvinner dom. Jag kommer bara ihåg det från hela natten. Är örnen mitt kraftdjur?

Hej Elin! Oftast är det just på det sättet du berättar som vi möter våra kraftdjur eller totemdjur. Är du säker på att det var kungörn och inte Kondorer??? Jag ser nämligen kondorer i mängd. De brukar oftast stå för positiva förändringar i en människas liv bla. Kolla i en bok eller på internet hur den fågeln ser ut. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *