Är vi ensamna här?

Hej! Har skrivit hit några ggr, utan att få svar. Vet att ni har haft mycket att göra! Men skulle verkligen bli glad om ni kunde svara på vem el. vilka som stökar runt i vårat hus! Leksaker börjar spela, folk som går i hallen. Fick en klapp en kväll på kinden ner på min axel. Min man såg en kvinna för några år sedan och hon höll ett barn i sin famn. Har hört mummel och sång. Sett skugg gestalter av en man? Hjälp mig innan jag blir tokig! tack på förhand och kram!

Hej! Anledningen till att svar dröjt är helt enkelt för att jag får problem när jag länkar till ditt hus. Det är helt enkelt för rörigt.Det är många olika energier från andar från olika tidsepoker som "slåss om utrymmet",eller hur man ska uttrycka det. Deras svärer överlapar varandra som "kaka på kaka" och det är mer eller mindre omöjligt att säja vad som är vad,vem som är vem utan att vara på plats personligen i huset. Du är absolut inte tokig, men jag råder dig och din man att be ett seriöst medium komma hem till er och på plats gå igenom "ande för ande" och få dem att gå över till andra sidan. Och rena. Nu är det så många som vill höras, men inte synas och jag uppfattar att mitt i all denna röra av främmande andar försöker även era guider och släktingar göra sig hörda, men de får ingen plats-eller vad jag ska kalla det- och får inte utrymme för sin närvaro. Här har du en webbsida med olika medium ifall du bestämmer dig för att be någon komma hem till dig! www.humandelight.se/page3.php www.oppnaspiritualister.se/(kolla under menyn våra medium http://www.tarotlasse.com/(gå in under länkar så hittar du sidorna till flera seriösa/kända medium) http://overnaturligt.ifokus.se/(under menyn länkar som går till fler seriösa medium) Med alla dessa länkar är tanken att du kan hitta ett medium som finns nära dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *