åter 2 personer!

Hej! Nu låter jag kankse lite tjatig men har lite frågor till er igen…:) Angående den här anden som följer efter mig… 1.Varför har han följt efter mig i ca 2,5år? 2.Vem är den här mannen? 3.Vad vill han mig?? 4.Vad innebär det att ha en ledsagare? Han verkar påverka mig o mitt uppförande,Ibland blir jag ganska aggresiv o sur på personer som egentligen inte gjort mig nåt..Är det anden som gör så på mig? och varför gör han så? Hur ska man säga åt honom och försvinna? Och varför skulle han lyssna på mig? Sedan frågade ni om jag har någon bra relation till djur.. Vet faktiskt inte?? men varför undrade NI det? Vad är det ni ser?? Och om jag nu har det,hur kan djur hjälpa mig?? Finns det nån jag kan besöka?, nåt medium ele nån? Eller har ni nåt namn på nån person jag kan besöka,för att få svar på mina frågor?? Tack för allt… V.Hälsn Jimmy! 😉

Hej Jimmy! Du ska inte känna dig tjatig med dina frågor.Jag förstår att det hela tiden dyker upp nya frågor. Vad gäller den här mannen så kan jag inte och vill inte heller länka till honom(pga hans negativa energier) och därför blir det svårt för mig att beskriva tydligare vem han är eller vad han vill. Det är en ande som inte varit på andra sidan och vänt och av någon anledning inte har en önskan att få hjälp heller.Han är bitter och arg på så mycket. Jag känner att vid någon tidpunkt för ca 2,5 år sedan var du lite mer känslig än vanligt.Kanske var du arg eller besviken på någon/något. Då har denna ande som jag mer vill kalla väsen(därför att han varit ande så länge och dragit på sig så mycket negativa energier) "sett dig" och kännt av ditt svängande humör och antagligen tyckt att du är någon han kan följa och ta energi av(energitjuv). Kommer du på var du befann dig eller vem du var hos eller om det hände ngt speciellt för 2,5 år sedan.När märkte du själv att ngt är annorlunda?Du kan fundera på dessa frågor. Det han i huvudsak vill är att använda din energi för att själv kunna hålla sig stark som ande.Och eftersom han påverkar ditt humör,dina tankar,ditt psyke så är det inget du bör tillåta.Dessutom visar han sin sk "makt" genom att skrämma dig och vill göra sig märkvärdig för dig.Som jag sagt tidigare.Be honom gå! Hävda till den universiella lagen om din fria vilja att du inte vill ha honom i din närhet.Du behöver inte tro på Gud men ett tips är att gå till en kyrka(eller annan känd helig plats) och släppa av honom där"Nu överlåter jag denna ande till Heliga ljusänglar att ta hand om honom och visa honom till andra sidan och hjälpa honom" -Kan kännas helt absolut jätteskumt att göra så-men ingen behöver veta varför du går in i tex en kyrka.Det är ett bra sätt att släppa av sådant man inte vill bära med sig.(annars tar du med dig en kompis/flickvän som du pratat med om detta) En ledsagare är ngt helt annat.Det är oftast en andeväsen,kan vara en familjemedlem eller en vän från ett tidigare liv eller någon annan du haft relation till i ett annat liv som väljer att stanna som ande på andra sidan för att följa dig som "vän" medan du lever ditt liv(och denne skaffar sig erfarenhet genom att hjälpa dig). Alla människor har ledsagare från det man föds.Sen kan det fyllas på under livet med släktingar som avlidit som varit och vänt och vill komma tillbaka för att hjälpa en vänner,djur osv.En ledsagare finns där från du föds till du dör och ibland märker man inte av dem.De är till för att hjälpa,vägleda,skydda och är alltid trygga,ljusa,vänliga och goda.En guide fungerar på liknande sätt men brukar stå människan de ska följa lite närmare och hålla sig i närheten och kan ibland ses ,höras,kännas och man tror man har ett "spöke" efter sig fast det egentligen är ens guide! Du kan också be till dem (guider/livsledsagare)att hjälpa dig att få vara den du är utan att behöva bli påverkad i humöret av en sur och bitter ande. Istället för att ta reda på vem han är och varför så skulle då må mycket bättre av att be honom gå enligt de råd jag gett dig.Gör ett försök! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *