Återkommande dröm

Sen jag var fem år så har jag ca två gånger om året haft samma dröm som jag uppfattar väldigt obehaglig. Den är ganska kort, men känns som om den "betyder mycket". Varje gång så befinner jag mig på sista trappsteget på en såndär stege till vinden som man fäller ner från taket. Det är ett vitt ljust rum, men i ett hörn av rummet sitter en svartklädd tjej med svart hår och tjockt med mascara. Vi har endast ögonkontakt några sekunder innan drömmen är slut igen. Kan du på något sätt se om det finns något budskap i detta, någon mening med drömmen? Eller är det bara en vanlig återkommande dröm? // Jonathan

Hej Jonathan! Det har någon betydelse men jag behöver fundera ett par dagar då jag får olika budskap. Kan du skicka samma fråga om ett par dagar? Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *