återkommer om tidigare fråga.

Hej! hade lagt ut två frågor tidigare.. det var fråga 289 datum 2008-01-04 och sedan fråga nummer och sedan 2008-02-13 . Jag o min sambo har tidigare inte druckit ihop och han har tidigare varit jätte snäll mot mig. Allt var jätte oroligt i min lägenhet å vi började gräla om små saker. Han förändrade sig. Känner mig tom och svag och häromnatten vaknade jag upp å hörde en röst säga till mig. Att jag inte jämt ska välja omvägar? vet inget längre. tacksam för svar Mvh fia 2008-01-04 Mår inge bra längre vad är det som händer?

Hej Fia! Jag uppfattar att din guide försöker få kontakt med dig och det kan vara dennes röst du uppfattade. Pröva att sätta dig ner med papper och penna och få kontakt med din guide!även i vaket tillstånd då denne kan ge dig råd och vägledning. På något sätt uppfattar jag att du gärna vill ha vägledning och hjälp men att det faktiskt är viktigt att du börjar lyssna till din inre röst istället för att påverkas av vad någon annan säjer åt dig. Det kan vara ett sätt för dig att få tillbaka ditt självförtroende och känna värde som människa. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *