Att ta kort på orber.

Jag har en digetalkamera som jag använder flitigt. Det är lätt att kunna lägga in korten i datorn och se dem direkt. Efter att jag blev "öppen" eller lyckades använda mitt 6-sinne har kameran på en del kort fångat runda ringar i alla dess former och färger. Det är som flygande orber som vandrar kring och tar jag två kort på raken är dessa orber inte lika dana. De ändrar form mm eller förflyttar sig ut ur bilden. Min fråga är om det verkligen är orber som jag fångar. Jag garantera att det inte är damm, eftersom jag har testat att "fånga dammpartiklar" på kort med kameran. Anledningen till frågan är att jag har hört en annan som lyckats med liknande kort och tidigare trodde jag att det var orber, men nu vet jag inte…….

Hej Marina! Jag kan faktiskt inte svara på det.Det brukar i allmänhet vara svårt att fånga både andar och ennergier som orber delvis är, på bild.Auror kring växter, djur och människor säjs vara lättare att få på bild. Kan vara nödvändigt att använda vissa färgfilter,ljussättningar osv. Oftast är det dammpartiklar,reflektioner av ljus från omgivande föremål och färgsättningar som beror på felvinklingar i kameralinsen osv. Men om du verkligen fångar en energiboll,en orb,energier med färg,andar osv så kommer du nog känna i din mage dvs "magkänsla" att det är något speciellt du lyckats fånga på bild. Dessutom kan det bli så konstigt att det du ser och fångar in när du är "öppen" och använder kameran som ett extra öga-är att ingen annan ser det du ser på kortet. Lycka till med fotograferingen!Det är bara att kämpa vidare! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *