att vara eller inte vara

hej! Jag får ofta höra att jag har mediala gåvor.Jag använder både tarot och pendel och är ganska duktig på det,men det känns inte riktigt rätt.Ibland kan jag även svara på frågor som ännu inte blivit ställda och har ofta en pirrande känsla i magen när folk ställer en fråga men vet inte om jag ska använda allt eller speciallisera mej på bara en av dom nämda gåvorna vore tacksam om du kunde ge mej ett råd på vägen tack på förhand susanne

Hejsan Susanne! Ja ibland är det så här med oss människor. Varför inte öva upp dina mediala förmågor? Du kan ju börja genom att börja "jobba" med pendeln, det är alltid en bra början. Det finns bra handböcker för det oxå. Lycka till… /Sanna@Spökwebben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *