Automatisk skrift

Hejsan!! För några år sedan provade jag automatisk skrift. Tyckte mig inte lyckas direkt, men lite for handen omkring på pappret. Dock inget läsvärt och tanken har slagit mig att det kanske var jag själv som gjorde det omedvetet. Men strax efter så fick jag på ett fotografi se ett föremål som inte fanns i verkligheten när kortet togs. Det ser ut som en sån där grendosa med el uttag och vi hade absolut inte en sån svävande i rummet bakom mig när kortet togs. Har tolkat det som om andevärlden vill påvisa att jag fick "kontakt". Stämmer det och i så fall, med vem?? Detta hände för säker 4 år sen, men jag tänker mycket på det och vågade inte fortsätta med mina expriment….Kortet har jag kvar och "kontakten" syns även på negativet. Visar det dock bara för människor jag känner. Hoppas du kan se vem som ville ha kontakt….

Hej Stefan! Jag får sagt att du fick kontakt med den man som tidigare för inte alls så länge sedan bott i samma hus /lägenhet…? och avlidit(ngt med hjärtat).Jag får tyvärr inget namn då han inte är kring dig nu. Vet du då själv vem det kan vara? På kortet du har kan då ett sk "avtryck" fastnat. Genom hans närvaro samlades energier sk minnespår och avtryck som du fantastiskt nog…!lyckats få på bild(från så att säja "hans tid i huset".Högst ovanligt och svårt att få på bild eller verkligen ett sk paranomalt fenomen!. Jag tycker nog att du ska våga "exprimentera" med automatisk skrift, men du bör tänka på vissa saker som jag även besvarat i en annan frågetällning den 16/4 "vem styr pendeln?" -då samma regler gäller för sk automatisk skrift för att slippa "obehagliga överraskningar".(Läs gärna igenom det svaret) Nämligen att tänka på vem/vad du bjuder in som den bakomliggande som ska ge dig info via automatisk skrift och även sedan skapa en skyddande circel för att slippa "oinbjudna gäster" till "samtalet". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *