Avramlad av hästen-Hur tackar jag de som skyddade mig?

hej, tack för svaret på min förra fråga! nu var det så att den 2:a april i år skulle jag rida en speciell häst som var mycket stor (för min längd) och liksom kände på mig att jag skulle ramla av, så jag bad mina guider (och andra andar/väsen som kanske råkade höra det) att de skulle hjälpa mig så jag inte gjorde mig illa. När vi kom dit vi skulle galoppera bockade hästen som jag red på och jag föll av, konstigt nog gjorde det inte alls ont, jag blev inte ett dugg skadad, men mitt huvud var några centimeter från att slå i ett staket, och några meter framåt låg det en hög med stockar. Jag undrar om de jag bad hjälpa mig gjorde det( vilket jag är rätt säker på) och om de hörde när jag tackade dem? Mvh Linnea

Hej Linnea! Ja det verkar som din önskan om skydd blev uppmärksammad av dina guider och de naturväsen som följer hästen. Du kan tacka dem genom att bara sända "ett tack" genom tanken. De kanske inte alltid kan "läsa våra tankar" men andeväsen/naturväsen kan uppfatta och känna igen vibrationer efter en positiv sänd tanke. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *