Bara vissa får svar?

Hej. Jag skickade in en fråga för några månader sedan angående min mamma som ser andar men har inte fått något svar. Jag undrar bara om det är så att bara vissa får svar för i sådana fall slipper jag gå och vänta. Det gör mig inte så mycket om det inte bli något svar men det är bättre att veta hur det ligger till :). Tack så mycket //sofia

Hej Sofia! Det finns inget rättvisesystem eller kösystem i frågespalten men däremot TUSENTALS obesvarade frågor varav 100-200 nya frågor varje vecka som kommer in och alla anser i behov av svar. Jag har en begränsad fritid att besvara frågor och gör det gratis 1-2 dagar i veckan. Jag förstår att många ser det som en möjlighet att få svar på sina frågor "gratis" och därför får vi på spökwebben får in ett så enormt stort antal frågor varje vecka,varje dag. Skulle vi göra som vanligt är och ta betalt för frågor skulle antagligen frågor minska radikalt. Och hur många frågor som än kommer in finns fortfarande bara en begränsad tid jag kan eller vill svara på frågor genom detta forum. Jag hinner inte alltid ens läsa igenom alla frågor utan får förlita mig på att mina guider påtalar vad jag ska kolla på. Känner man ett enormt behov av svar bör man för att vara på den säkra sidan ta kontakt med ett medium som man kan boka tid hos,träffa eller få svar via mejl.MEN i stort sett alla som arbetar medialt tar betalt efter tid och fråga! Så ser verkligeheten ut. Jag har heller inte möjligheten att som i ditt fall söka bland tusentals frågor för att hitta just din.Då går det åt en massa tid,tid som jag skulle kunna besvara andra frågor på. Såär det.Det är omöljigt att få alla nöjda.Och…de nöjda kräver mer… Mitt råd till dig är att söka kontakt med ett annat medium ifall du verkligen vill ha svar på dina frågor,istället för att vänta på svar. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *