Barn och andar

Hej! Jag har tidigare skrivit till dig och fått bekräftat att min lille son (snart 3 år) har lätt för att se andar. När jag ser att han vinkar eller verkar skoja med någon, kan jag fråga honom vad han eller hon heter som han vinkar till? Eller är det dumt? Låtsas jag som ingenting lär han sig väl att "andar" inte finns och det är ju också synd.

Hejsan! Patrik här, men minns denna fråga tidigare. Absolut kan du fråga din son, men se inte ner på detta i sig. Han kan se mer än vad du kan. Då han är ung och inte har tagit sig till alla normer och "regler" i vårt samhällstyckande, är han fortfarande öppen för allt. Se dock till att inte ifrågasätta honom. Detta är helt naturligt och sker för de flesta som är lite yngre. Det är mer regel än undantag faktsiskt! Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.