Basketspelaren Adam?

Hej EeWee! Du har i ett tidigare svar till mig sagt att en viss mörkhyad, lång basketspelare vid namnet ”Adam” kan vara en guide till mig. För några dagar sedan hade jag en dröm där jag som liten pojke spelade basket med någon som kändes som en vän till mig i ungefär samma ålder. Det roliga var att vi båda var mörka/svarta till hudfärgen och genast undrade jag ifall det var en glimt av ett tidigare liv jag fick, där denne Adam kanske var en kompis till mig? Drömmen känns tyvärr lite vag när jag försöker tänka på den i efterhand. Du kanske kan koppla det bättre? Stort tack på förhand för din tid! Mvh Danne

Hej Danne! Att den sk drömmen känns vag i efterhand är för att du gjorde en astralresa .De brukar väldigt starka känslor efter sig även om man inte kommer ihåg alla detaljer. Jag får sagt att din guide Adam ville visa dig på vilket sätt och hur eran realtion varit innan. Tydligen spelade ni båda basket som barn upp till yngre tonåren och ni var båda mörka/svarta. Han var som en bror för dig. Någor hände,en olycka som gjorde att du hastigt avled i tonåren. Eftersom han kände att han inte uppfyllt sin uppgift att "ta hand om dig som en storebror skulle ha gjort" så har han valt att följa dig i detta liv som din guide.Ni verkar ha varit fosterhems barn. Du blev påkörd av en större bil(en sk mjölkbil som levererade mjölk i glasflaskor) i samband med att ni spelade på en plan och du sprang efter bollen.Han blev vittne till detta. Det känns inte som om detta var alldeles för länge sedan ,kanske redan ditt förra liv.Jag är osäker men jag får information om "nixon" (någon amerikansk person) och det var under den perioden i amerikansk historia…???. Jag får inte något exakt årtal men med den informationen är det för dig att räkna bakåt.Du verkar ha återföds snabbt igen till detta liv. Du kallades för "Millis". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *