Behov av hjälp

Hej.. jag har ett stort problem här hemma. Jag har en man som vandrar omkring med en liten 5 årig pojke. jag vaknar om nätterna att han står vid min säng och säger att pojken behöver min hjälp. Med vad behöver han hjälp? Och vem e mannen? Jag vaknar ibland av ett tryck mot ryggen och hur någon andas mig i nacken. E det mannen det med? Jag vet att jag har min mormor med mig men jag känner mig väldigt obekväm med denna man. Lotta

Lotta:)Det är nu så, att den här pojken behöver hjälp att gå över till ljuset,då han tycks ha fastnat kvar här! Mannen kopplas nära till pojken, att han framstår som hans far. Det är honom du känner av genom ett tryck i ryggen, att någon andas dej i nacken! Dessa båda måste kollas av och få hjälp! Nu ber jag dej Lotta att fortsätter det här så talar du om det via frågespalten, eller skriv i en tråd på spökrum! Obs: Men de fått hjälp att gå in i ljuset alldeles nyss, och du kanske kan känna en lätt blommig doft hallen eller huset! Ha det nu så trevligt i sommar och njut av livet! mvh: Simone.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *