Behöver hjälp fort

Hej Jag undrar om du kan hjälpa mig. I natt drömde jag om min dotters pappa och funderade på varför han var här. Så nu på kvällen fick jag reda på att min bror ligger på sjukhus och nu undrar jag om han var här för att varna mig. Hur kommer detta att sluta? Har du någon aning. Tack för hjälpen Kram Mirjam

Hej! Du fick besök av din dotters pappa,inte som varning utan för att mer påminna om att du kommer att behövas som stöd för en person i din närhet. Jag kan inte sia om din brors hälsa men mycket handlar om han finner sin inre styrka för att bestämma sig att "detta ska jag fixa" och där kan du komma in i bilden att "bygga på" detta stöd åt honom. Då kommer det att gå bra. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *