Besöker min mamma mig någon gång?-Fråga besvarad 2013-12-08

Hej
Min mamma avled 2008
Jag undrar om hon ibland hälsar på mig i min lägenhet?
Jag är himla trygg hemma och känner inga konstiga energier, snarare ett lugn och kärlek.

Men ibland kan jag känna av en närvaro, främst i köket.

Kan det kanske stämma att det är hon?
Vill gärna tro att hon besöker mig då och då.

<3

★ Fråga besvarad 2013-12-08

Hej!

Din mamma finns alltid i ditt hjärta och det är där hon finns kvar för alltid som trygghet,värme och en modersgestalt som du alltid kommer att bära med dig på grund av den kärlek som fanns mellan er båda. Jag kan uppfatta en speciell moder – dotter relation med mycket värme och kärlek bakom allt som är sagt och gjort mellan er båda. Även mellan tider av tvist eller oenighet så finns denna värmen som binder er samman och alltid kommer finnas kvar mellan er genom ditt hjärta och i din ande.

Detta kommer alltid finnas kvar inom dig och vägleda dig genom livet. På det sätter blir hon som en naturlig del av dig din inre andliga guide. En slag inre skydds ängel om jag ska använda det uttrycket. Jag kan nämligen inte känna hennes närvaro runt dig som en ande av den positiva orsaken att hon är “hemma” där hon som ande ska vara och den här länken mellan finns hela tiden som ett osynligt band från andra sidan från henne in i din ande och till ditt hjärta. Så din mamma är alltid med dig. I ditt hjärta.

Den kvinna du känner av är Angelina. Jag känner av henne som en ung kvinnlig ande som är en av dina guider. Detta med kök och “disk skrammel i kök” verkar ha någon lugnande effekt på dig och det verkar vara så att just ljuden av hushålls sysslor och “pyssel” ger dig en känsla av inre ro och hem trevnads känsla och detta  tar hon tillvara på och “pysslar om lite” så du ska känna dig lugn.

Du har rätt i att det är mycket kärlek i ditt hus och hem och en rofyllt atmosfär. Har du sett den lilla vita katten med orange – bruna ränder som brukar tassa runt i köket? Den brukar hjälpa din guide att  “pyssla i köket” 😉

Hoppas svaret hjälper dig lite och sköt om dig!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *