bil och varför

Hejsan Evy! Jag vill tacka dig för att du lägger så mkt tid och energi för oss medlemmar! Jag har frågor också! 1.När kommer ekonomin tillåta oss att skaffa bil?Vad för märke? 2.Varför får jag vara med om en massa motgångar,problem och sorger?Är det en konsekvens av mitt förra liv då måste jag om det är så varit Hitler själv!

Hej! Bil kan dröja men det blir en mindre och billig bil till en början sedan avancerar det. Varför det är så har jag ofta frågat mig själv och det svar jag fick är att när vi är "hemma" och bestämmer oss för ett nytt liv på jorden sitter vi i ett bibliotek och skriver ner vårt nya liv i detalj- på gott och ont. Du har säkert levt ett bra liv men nu vill du prova på hur det är att ha det som du har det idag. Ingen bra tröst men så ser jag det när allt ser ut att vara s-t.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.