blås i örat?

kan inte riktigt förklara med ord vad som hände. vaknade till av en mardröm 03.15 tittade på mobilen va klockan va. vände på mig för jag var så svettig. la mig bekvämt och då plötsligt var det någon som blåste mig i örat, på nära håll. håret på hela kroppen reste sig och jag bara blev helt stel. min första tanke var att de var min sambo som komit hem under natten(han jobbar o sover borta), låg o väntade på att han skulle röra sig i sängen, men efter 5 minuter var de fortfarande ingen som rört på sig. jag börja fundera på hur jag snabbast skulle komma åt mobilen på nattuksbordet och kunna tända lampan. hann även känna en stark doft, doften av min sambo nyduschad. men tände lampan o ingen var där. va hände? är helt säkert på att jag inte drömde. vem var det? vågar inte sova i sängen efter detta. tacksam för svar!!

Hej Sandra! jag får följande svar: "Även om din sambo inte var hemma så finns det alltid någon även från hans sida som vakar över dig. Du hade en mardröm och för att lugna dig närvarade en av hans manliga beskyddare. Tyvärr fick det en motsatt effekt och du blev istället rädd,vilket inte var meningen alls. Med doften ville den påvisa att den tillhörde din sambo och hade som syfte att lunga dig och få dig att känna dig trygg." Det finns ingen anledning att känna oro eller likande. Denne fanns där av omtanke och kärlek pga din sambo bryr sig mycket om dig. Men denne vägledare som tillhör din sambo kommer antagligen inte göra något likande igen eftersom du regarade med rädsla. Den ber om ursäkt. Mvh Eewee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *