Blir mina hundar plågade?

Hej igen, EeWee. Jag känner mig lite orolig för mina hundar. Varje gång de blir ensamma på nedervåningen, till exempel när vi åker för att handla, så blir dom jättenervösa. Om dom inte får syn på oss, ylar och gnäller de. Om vi har varit borta hemifrån så blir dom sedan super glada, nästan löjligt glada, så fort vi kommer hem… De hoppar och skäller och pussar och blir helt till sig! Så min fråga är, stöter våra hundar på någon ande som vi inte tycks se, eller är dom bara otroligt fjompiga?

Hej Amanda! Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det jag ser. Det finns en del av en vägg på nedrevåningen som är eller har varit grön eller i en grön nyans. Det är ngt med den väggen som inte stämmer dvs den utsänder en orolig energi. Jag kan inte känna närvaro av någon ande som skulle vara orsaken till att era hundar blir "så fjompiga",men däremot är det något med denna vägg som jag inte riktigt kan sätta fingret på,som även stör hundarna. Jag vet inte om det är väggen i sig eller om det hänger ett föremål på väggen som bär denna energi. Det är som ett avtryck,ett plågsamt,tung sorgligt minne som sänder ut stressande energi. Vore det ett föremål är det ju lätt att sonika göra sig av med föremålet och bli av med problemet,men eftersom jag är osäker vad som är orsaken dvs själva avtryck av minnen i väggen eller från ett föremål på väggen så kan jag inte ge tydligare svar. Djur är väldigt känsliga för sådant. Kolla upp om du kan klura ut vad det kan röra sig om grundat på den info jag gett dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *