blir vi kompisar igen?

Hej, jag och min bästis har varit kompisar i 6 år.. men nu vill hon inte va med mig längre.. hon går bara förbi mig och är med några andra. Visst hon kan väl få vara med dom om hon vill, men hon säger inte varför hon inte pratar med mig:( men kommer vi bli kompisar igen??? mvh manda:) (tack för svaret på frågan:vem är i min kompis hus?)

Hej Manda! Ni kommer att finna varandra igen men det kan dröja. Ni är inne i ett jobbigt skede i era liv där kompisar betyder mycket men upptäckarlusten pockar på er uppmärksamhet. Ni är så unga själar och söker därför erfarenheter. Hon känner sig osäker just nu och det är därför hon inte vill prata med dig och det har inget med dig att göra personligen. Låt henne vara med de andra och roa dig på ditt håll med dina andra vänner, era vägar kommer att korsas igen men ha tålamod då det kan dröja ett tag till. Lycka till i livet! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *