Bör jag vara orolig?

Min son är rädd för barnrummet på övervåningen om kvällarna. Han kan komma ner och skrika hysteriskt och vara nästan otröstbar. Mitt äldsta barn hade en tid lite bekymmer däruppe, likaså mellanbarnet, men de verkar inte känna något obehag längre. Minsta pojken är 3 år. Jag själv känner närvaro, men inte på ett otäckt sett, vad är det han ser/känner som jag missar? Och som rubriken lyder: bör jag vara orolig?

Hej! Din son ser ett barn som var sjukligt då han levde och det din son ser är en pojke i 4-5 årsåldern,mörk under ögonen, blek ser faktiskt hemsk ut så det bästa vore om du kunde hjälpa honom över till andra sidan! Skriv till min mail så ska jag försöka hjälpa dig med det. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *