Borta – Fråga besvarad 2014-02-24

Hej!
Tack för Ditt tidigare svar till mig, det hjälpte mig verkligen att förstå vissa saker.
Anledningen till att jag skriver igen är för att jag förlorat en telefon som innehåller texter som för mig är helt ovärderliga. Jag har på alla sätt försökt att ta reda på vart den är, utan framgång.
Detta tynger mig något fruktansvärt och jag undrar om du kan ge mig något svar om var den kan befinna sig?
Bör jag släppa idén om att den någonsin kommer att dyka upp eller behöver jag acceptera att den information som försvann med den för alltid kommer att vara förlorad?

Allra varmaste hälsning

Fråga besvarad 2014-02-24

Hej! och tack för att du låter mig veta att det svaret jag gav dig kunde hjälpa dig på något sätt. 

Jag kan faktiskt inte känna var den telefonen du förlorat är någonstans. Den är i rörelse. Det vill säja att det känns som telefonen byter plats och går från hand till hand och och från ficka till ficka och väska till väska så… jag vet inte riktigt vad detta jag ser betyder men…det jag kan känna är att den telefonen  inom ett halvår kan komma att  hamna i en kvinnlig människas händer och som har ett mer moraliskt samvete och på något sätt kommer bidra till att din telefon kommer tillrätta tillbaka till dig som ägare.

Detta är det händelseförloppet jag kan se som möjligt alternativ till orsak och verkan och hur situationen kan komma att utvecklas från idag och ett halvår framåt.

Vi får hoppas att jag känner rätt denna gång men… när det gäller försvunna saker som är på vift så kan man aldrig vara säker.

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *