dagsaktuell just nu

Hej Jag undrar vem som befinner sig i vårat personalrum på jobbet det känns som någon upprepande gånger står bakom min rygg på vänstra sidan och känns som han för jag tror det är en han stirrar mig i nacken ibland känns det som han står väldigt väldigt nära jag tror inte det är någon av mina hjälpare då jag brukar känna av dom och vilken av dom det är den här verkar vilja tala om något för mig, det finns ytterligare en tjej på jobbet som säger sig känna av han men hon säger inte så mycket, ska nämnas att jag arbetar i hemtjänsten om det är till någon hjälp.

Hej! Känner ni av honom i ett personalrum? Ser ett rum som ser ut som ett "typiskt" pesonalrum och jag tror han har följt med någon dit, att han inte riktigt tillhör stället. Han verkar vara en butter man och han kan mycket väl ha varit en av hemtjänstens brukare. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *