Dansande starkt lysande prick?

Hej! Jag har förmånen att få arbeta med en mycket trevlig dam som faktiskt är 100 år och hälsan själv. Idag upptäckte jag i hennes sovrum i utkanten av mitt synfält en mycket starkt lysande prick som liksom hoppade och dansade över hennes säng!? Först trodde jag att jag såg fel men den återkom så fort jag tittade mot samma håll igen. Min fråga är således vad detta var? är det någon form av aktivitet? någon som vakar över henne? eller något förebådande? har det med mig att göra? Mycket tacksam för svar. Skall tilläggas att jag aldrig förr sett något liknande! Mvh Jeanette

Hej Jeanette! Det är den Ljusängel som ska följa henne till andra sidan som börjat uppenbara sig för henne. Därmed inte sagt att hon är döende,men under en tid kommer hon bli klarare i sina tankar och minnas saker ur sitt liv,minnen från bardom och sådant hon glömt kommer att komma till ytan. Hon kommer ha en tid där hon "reflekterar över sitt långa liv och vad hon ådstakommit". När hon sedan själv känner sig nöjd och "färdig", kommer hon lungt och stilla somna in och denna Ljusängel kommer följa henne hem till andra sidan. Allt kommer ske i samförstånd dem emellan. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *