De älskar elektronik

Här kommer ytterligare en berättelse om en av mina upplevelser. Ni alla vet ju att andevärlden gärna kontaktar via elektroniken? Nu blir jag snart galen av det! Min pappa är datakonsult och jobbar endast med datorer och system som han åker runt och säljer i Sverige. Jag har alltid haft en skruttig liten bärbar som inte klarar mycket. En period så längtade jag efter den coola Vista och en stationär dator med mer utrymme (bara för att jag ska få spela mitt förbaskade Sims). Pappa får alltid en ny dator när hans arbetsdator "gått ut". Ni vet, proffsen ska ha det bästa för att kunna göra det bästa. På senare tid så hade min bärbara kraschat utan anledning, men pappa mumlade att den var för gammal ändå. Visst! Några veckor efter det så hade jag stått utan dator och jag saknade mitt spel såååå mycket! Pappa nämnde att han hade fått en ny dator från företaget och att jag skulle få överta hans gamla. JA! Härligt! Nu slipper mitt spel hacka,. Eller? När han installerat alla viktiga saker så satte jag mig direkt och bara njöt av den bra uppkopplingen och den sköna grafiken. Inget var fel med min dator! Never. En dag efter det så varje gång när jag stängde av den så satte den igång sig igen! Jag trodde att det var en tillfällighet, men nej. Det håller fortfarande på. Varför blir det alltid så när just JAG använder saker? Haha, lite skoj va? Jag kan meddela att jag fortfarande använder den rebelliska datorn och grunnar på vem det kan vara som så gärna vill ha kontakt. Lampan i mitt rum är också knasig. Visst är det intressant, men ibland blir det irriterande. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *