De gjorde ont!

De har hänt ett par gånger att ja vaknat me rivsår på magen å höfterna. Nån som vet va de kan vara? Skriv gärna 🙂 En gång va de även så att prec när ja höll på att somna så va de någon lr något som dunkade till på min byrå som då stog prec jämter min säng, dvs bakom mig eftersom ja låg me ansiktet in mot väggen. Ja vaknade till av smällen å kollade rakt ín i väggen me stora ögon å tänkte "hörde ja rätt?". Sen kände ja hur mitt täcke lyftes å tillslut hade ja inget täcke på ena benet. Ja fick panik å sparkade t me benen. Täcket föll då ner. En sak som ja inte fattar nu e hur lätt ja kunde somna efter de. De e bland de läskigaste som hänt mig! Ni får tro va ni vill om de. Ja vet iaf att de e sant 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *