deja vu igen!!

Hej kom på en till händelse som är väldigt speciell.. Jag ryser och gråter nu när jag skriver detta för det var så läskigt. Jag sover, klockan är ca 4 om jag inte minns fel och jag drömmer att min Farfar säger "Zorro är här" men det lät brutet, nästan som när man har dålig mottagning på mobilen. Zorro var min hund som vi fick ge bort till en annan familj. Jag gick in till min pappa och berättade vad som hänt och bad honom kontakta dem som ägde Zorro och fråga om han fortfarande levde. Då visade det sig att bara några dagar innan detta så hade hans nya ägare gått bort. Och inte nog med detta, jag har inget minne av att ha pratat med min farfar, då han dog när jag var väldigt ung. Men bara ett år sedan så fick jag se en video där farfar var med och höra hans röst. Den lät precis likadant och jag fick återigen panik… Jag kan berätta om massor med saker som hänt mig, precis som i förra mailet. Förlåt om jag överöser dig med information, är bara väldigt förvirrad och rädd. Har jag någon förmåga eller är jag bara helt nipprig? MVH Alex

Hej igen Alex! Som jag skrev så är du framsynt och du har en kontakt med din guide. Detta kan du utveckla om du vill eller stänga ner. Hör av dig om du behöver hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.