Den lilla flickan

Jag hade en dröm för ett halvår sen (+/-1 2 månader) där jag satt på en restaurang eller bar. Helt från ingenstans kommer en liten flicka gående mot mig. Hon passade inte alls in i vad drömmen handlar om. Hon var 3-4 år med mörkt lockigt hår. Jag vaknade innan hon hade kommit fram till mig. Men jag minns att jag tyckte det kändes så väldigt annorlunda och speciellt med den där lilla flickan så att jag berättade för min fru efter ett par dagar om flickan. Saken är bara att jag kan inte koppla ihop henne med något som hänt eller liknande. Kan du känna eller se något när det gäller flickan, eller var det helt enkelt bara en bit av en dröm som jag minns extra klart? Tack /Mikael

Hej Mikael! Den flicka du såg var en glimt från tidigare liv. Det känns som om hon var din syster och du var kanske ett par år äldre inte mer. Hon gick bort ung och tragiskt genom en sjukdom och du kände skuld för att det var hon och inte du som gick bort. Du kommer troligtvis att drömma om henne igen och kan du skriva ner de drömmar du har om henne desto bättre då blir det lättare att få hop det. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *