Den mystiska nyckeln

Vi skulle städa ur min mors lägenhet,för hon skulle flytta till ett annat boende. Mina syskon, en svägerska och så jag hjälptes åt. Jag var i hennes vardagsrum, då min bror ropade på mej från köket! Kom hit Lisbeth ska du få se! Jag gick till köket och min bror höll något i sina händer:)och så sa han till mej. Här har jag något som jag vet att du vill ha! Med spänd förväntan öppnade jag mina händer, och till min stora förvåning så var det min fars pianonyckel jag fick. Jag blev utom mej av lycka och tårarna trillade av lycka! Men hur har den hamnat här,frågade jag! Jaa, den låg bland mammas lilla låda med synålar,trådrullar, osv: Det var då märkligt, för pianot var sålt sedan flera år tillbaka, och det stod då i mitt föräldrahem ute på landet, men efter min fars bortgång så var det ingen som spelade på det, så det såldes! Min far var väldigt noga med pianot (han var duktig musiker) så han stängde det och låste med denna nyckel som han bar i sin ficka! Mamma bodde kvar ensam i huset i flera år. Men till slut så blev det för ensamt och hon flyttade alltså till den här lägenheten vi befann oss i. Och här dök alltså pianonyckeln upp som jag nu har glädjen att äga! Det står J.O. BAUMGAURDT på den, och är väldigt vackert utsirad! Jag visade den stolt upp den för personer:) och somliga ville hålla i den. Men då började nyckeln hoppa som en groda i handen på dom och med stora ögon och ett "skrik" fick jag illa kvickt tillbaka nyckeln. Tänk, det gick inte för någon annan än jag själv att hålla i den! Då var den stilla! Jag har den i kedja som halssmycke nu. Min far var den första som kom igenom då jag var hos ett medium: och har alltid varit med sen dess! Han är även den som i sin tur lämnar plats för andra att besöka mej "andligen" vid sittningar.. Allstå tror jag att det är han som lotsat denna underbara nyckel och dess resor just till mej, då jag vet att han vill att jag ska ha den som ett stort kärlekstecken från honom ! Jag är så lycklig för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *