Den vandrande katten

Jösses! Det hade jag aldrig kunnat tro. Jag hade nästan räknat med att vår älskade kisse råkat ut för något. Sicken rackare. Nu undrar jag förstås om jag kan lista ut var han befinner sig. Den plats jag kommer att tänka på direkt är en slags "öppen bondgård" med ridskola och djur som barn kan komma och klappa. Den ligger, tja, kanske 5 kilometer härifrån. Vi bor i ett tättbebyggt område, men det kan för all del finnas bondgårdar i närheten som vi inte vet om. Är radien 5 mil så finns det säkert fler. Men nu nu katten själv har valt att hålla sig borta så kanske han inte vill att vi ska hitta honom. Det viktigaste för mig är att han har det bra. 🙂 Elisabeth

Hej Elisabeth! Jag tycker faktiskt gott du kan göra en resa till den där platsen du pratar om för att se om du "känna in" eller ropa på din katt där.Du kan skicka en tanke att du faktiskt saknar honom! Om du vill hitta honom innan han hittar tillbaka till dig så låter det som en bra plats att börja på att söka! Hör han din röst kan han ju faktiskt komma på andra tankar och ändra sig…=) Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *