Det eviga samvetet

Hej Evy! Jag hoppas det snabbt blir bättre med dig efter operationen. Du gör ett sånt fantastiskt jobb med den här spalten och förtjänar all vila så du blir bra igen. Jag funderade på en sak som du kanske skulle kunna hjälpa mig med. Varför har jag sånt problem med mitt samvete? Självfallet har jag sårat folk i min omgivning genom livet men det har aldrig varit min mening. Jag mår nästan obeskrivligt dåligt när folk blir sura på mig. Detta medför att jag är ganska lätt att köra över eftersom jag vill att alla ska vara glada. Värst är det med dom närmaste. Jag avskyr verkligen konflikter och gör allt för att undvika dom. Varför är jag sån? Lite mer egotrippad önskar jag att jag kunnat vara ibland för mitt eget bästa men icke. Är det min livsuppgift att tampas med detta? Bottnar det i tidigare upplevelser? Ser du något får du hemskt gärna upplysa mig :o) Ta hand om dig! Kram /Maria

Hej Maria! Det ligger i din natur att vara ödmjuk men du måste säga stopp och se till dig själv! Ingen gillar konflikter men du bör tänka på att du blir nedtrampad och det är inte bra för dig och ditt självförtroende. Du bör försöka få upp ditt självförtroende och lära dig säga nej och ta en del konflikter. Det är svårt och kämpigt men det vinner du på ilängden! Kram och tack för dina fina ord!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *