Det här händer på riktigt !………………………………………..

jag och mina vänner bruka va i skogen på rasten och det sägs att en flicka har blivit mördad där av sin pappa och flickan typ spökar på våran skola. Det är skit många tjejer i min klass som har sett henne även jag … alltid när vi går förbi ett speciellt träd i skogen så får vi svårt att andas och ser typ flickan …. vi tror att hon försöker varna oss för pappan har blivit mördad av någon som vi inte vet om så pappan försöker göra illa folk på skolan … mäst tjejerna i min klass … för en tjej i min klass typ fick ett sår på finget så det börja as rinna blod och sen så tar han typ stryptag på skit många i min klass .. det här är skumt vi ska forska om spöken och andar sen på skolan jag och mina vännner…… HJÄLP ! ++++ att det här är väldigt sant !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.