Det spökar för fullt

Jag flyttade med min familj till detta huset för 1,5 år sedan. I början märkte minlillasyster saker. En stol lyftes uppi luften framför henne, och till jul stod granen och skakade framför pappa.Sedan har det varit ganska lugnt, men denna vintern började det igen.Ennatt kände jag hur ett spöke åkte rakt igenom mig när jag låg i min säng. Efter det är vi flera i huset som sett en ande i mänsklig form. För några nätter sedan så ser min pappa hur en människoskepnad går in i mina föräldrars sovrum, spöket (eller vad det är?) går fram till sängen och tittar på pappa. Pappa frågar vad han vill, då vänder spöket och går vidare in i min lillebrors rum. Igår natt var jg upp hos mamma och pappa, för min mamma hade ont i magen. När jag ska gå ut därifrån så ser jag en person sitta i min lillasysters säng!! Då vände jag och gick in till mamma och pappa igen. Då ser jag att pappa kollar konstigt. spöket stod bakom mig!! Sådana saker händer titt som tätt nu,och vi försöker klura ut vem det kan vara och vad han vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *