Det spökar i glemmingebro

Detta hände för cirka 5 år sedan: Jag bodde då i skåne, i en by som heter Glemmingebro. Jag hade tagit en sen buss från Ystad som släppte av mig vid bushållplatsen i Glemmingebro. Jag gick därifrån mot vårt hus. Det var i september eller oktober månad skulle jag vilja minnas. Något som jag minns väl var hur tjock dimma svepte längs vägen jag gick på. Det påmminde mycket om sådan rök som dem använder på teatern. Jag tror att jag tittade ner hela tiden när jag gick vilket jag har för vana att göra. Men när jag tittade upp såg jag en person med en lång klädnad likt en rock eller något som gick enda ner till marken. Han hade även en stor hatt på huvudet. Där gick han en bit framför mig, bort från mig. Då började han vrida sig mot mig och började halvspringa ifrån mig. Jag kommer ihåg att det lät klackat om skorna. Jag fortsatte emot honom och uppför vägens sluttning. när jag kom till den gammla nedstängda mataffären precis utanför vårt hus var det inte en själ där. Jag stod där en stund. Jag snabbade mig därifrån av rädsla. Nu när man tänker tillbaka på det så börjar man undra. Varför skulle en person börja springa ifrån en? Hur normalt är det egentligen? Vem går egentligen med sådan klädstil idag? Det jag tror jag har varit med om är ett spöke. En annan sak som hände min syster inträffade också i glemmingebro. Hon var på väg hem och när hon kom till huset fick hon syn på någon som stod i hennes fönster och tittade ut. Den enda som var hemma då var våran styvpappa. Så när hon kom in och frågade honom om han hade varit däruppe så sade han att han aldrig varit däruppe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *