Din vän sa att katten….

Hej Eewee och tack för en bra sida som åtminstone ger mig lite ljusning emellanåt. i början på året ställde jag en fråga till dig ang att vår älskade katt Rasmus helt plötsligt försvann efter 8 år hos oss. Din vän sa dig då att ett par i 65 årsåldern hade tagit hand om honom och att han såg dessa som sina nya ägare. Jag undrar om han fortfarande lever jag söker efter honom överallt utan resultat och han får så gärna stanna hos sina nya ägare bara jag vet att han har det bra. Kan du fråga din vän tror du??

Hej! Jag kan fortfarande inte uppfatta att katten är död utan vid liv. För tillfället är det naturväsen som brukar hjälpa mig att svara på frågor om djur upptagen med annat och inte här, så jag får ingen hjälp där,men jag känner ändå att katten fortfarande är vid liv och verkar ha det bra. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *