Djurens behov att vara nära efter döden?

Hejsan… Jag har under mina år haft många olika djur men det finns några som stod mig mycket nära som jag nu undrar om de finns i min närhet? Känner av att (speciellt 2 av dom ) kan finnas i närheten men kan ju vara så att man hoppas… om du kan se någon så vore jag väldigt tacksam om du ville förmedla att jag är såååå jätte ledsen att det blev som det blev. Tack i förhand..

Hej! Du behöver inte be mig att framföra dina tankar, de vet redan och de förlåter dig. De förstår att det var nödvändigt. De djur du haft speciella band till finns alltid i din närhet och de kommer även på besök då och då mest för din skull för att du inte ska vara ledsen och bekymrad. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *